Ingredienser

14 kringler

  • 225 g Amo Hvedemel
  • 35 g gær
  • 1 tsk. salt
  • 1 tsk. bagepulver
  • 75 g blødt smør eller margarine
  • ca. 1 ½ dl danskvand 
  • 150 g Emmentaler

Ostekringler

Tip! Lav en stor portion og frys bollerne ned. Så er det nemt at komme i madpakken om morgenen.

Sådan gør du (50 min.):

1. Opløs gæren i danskvand, og tilsæt salt, bagepulver, hvedemel og det bløde smør.

2. Ælt det sammen til en glat og smidig dej – som ikke må være for fast.

3. Tilsæt 150 g revet emmentaler til grunddejen. Form dejen til 14 kringler – lægges på en bageplade med bagepapir – som pensles med sammenpisket æg.

4. Lad brødene hæve i 30 min.

5. Tilsæt 150 g revet emmentaler til dejen. Form dejen til 14 kringler som pensles med sammenpisket æg. 

Bagetid: Ca. 10 min. midt i en 225° C forvarmet ovn (varmluft 210° C).