Grøntsagsbrød med avokado og pocheret æg

Ingredienser

Ingredienser til 4 stykker

Pocherede æg:

  • 4 æg
  • 1/2 spsk. hvidvinseddike
  • 1 tsk. salt

Ved servering:

  • Frisk koriander
  • Stegte cocktailtomater
  • Havsalt og friskkværnet peber

Grøntsagsbrød med avokado og pocheret æg

Sådan gør du (10 min.):

1. Begynd med æggene. Hæld rigelig med vand i en stor bred kasserolle og kom det lige akkurat i kog. Mens vandet simrer tilsættes først salt og derefter hvidvinseddike. Slå et æg ud i en kop og hæld det forsigtigt ned i det simrende vand.

2. Lad ægget simrekoge i ca. 1 1/2 minut eller til blommen er halvt størknet. Tag ægget op med en hulske og lad det dryppe af på køkkenrulle. Kog de øvrige æg på samme måde.

3. Rist brødet let og fordel avokadoskiverne på dem. Krydr med salt og peber. Læg et pocheret æg på hver og top med koriander.

4. Steg tomaterne let for at forstærke smagen. Server og spis!

TIPS! Prøv at drysse ristede solsikkekerner over, hvis du savner lidt knas!