Amerikanske skinkebrød

Ingredienser

  • 225 g Amo Hvedemel
  • 35 g gær
  • 1 tsk. salt
  • 1 strøget tsk. bagepulver
  • 75 g smør eller margarine
  • Klippet purløg (2 spsk.)
  • 75 g kogt skinke
  • Ca. 1¼ -1½ dl Apollinaris

Pensling

  • Fløde eller æg

Amerikanske skinkebrød

Sådan gør du (50 minutter):

1. Gæren smuldres i Amo Hvedemel. Salt, bagepulver og margarine hakkes i. 

2. Skinken hakkes og blandes i sammen med purløg. Til sidst røres den kolde apollinaris i. 

3. Dejen må gerne være lidt fugtig, og æltes tilpas med ekstra Amo Hvedemel. 

4. Bankes ret tykt ud, 1½ cm tyk. Dejen udstikkes til medaljer med en form, og sættes på en bageplade med bagepapir. 

5. Hæver lunt i 30 min. 

6. Pensles med fløde eller æg. 

Bagetid: 
Ca. 10 min. ved 225° C (varmluft 210° C).