Grillbrød

Ingredienser

8 stk.

  • 500 g Amo Hvedemel
  • 100 g Amo Grahamsmel
  • 100 g Amo Knækkede Hvedekerner
  • 50 g finthakket rød peber
  • 50 g gær
  • Ca. 4 dl vand
  • 2 tsk. salt

Pynt

  • Æggestrygelse

Grillbrød

Brød med knækkede hvedekerner og rød peber.

Sådan gør du (100 minutter):

1. Opløs gæren i håndvarmt vand.

2. Tilsæt de øvrige ingredienser og ælt til dejen er ensartet.

3. Stil dejen til hævning tildækket og lunt i 1 time. 

4. Del dejen i 8 lige store stykker, der formes til boller, der hviler i ca. 2 min. 

5. Tril dejbollerne ud til ca. 20 cm’s længde, og sæt dem på en smurt bageplade.

6. Lad dem efterhæve tildækket og lunt i ca. 20 min. 

7. Brødene pensles med æggestrygelse og ridses på skrå.

Bagetid: 
Ca. 20 min ved 225°C (varmluft 205°) på midterste rille.