Koldhævede eftermiddagsboller

Ingredienser

Ca. 12 stk.

  • 200 g Amo Hvedemel 
  • 350 g Amo Durum mel
  • 4 1/2 dl koldt vand
  • 25 g gær
  • 1 dl græskarkerner 
  • 1 dl rosiner 
  • 2 spsk. olie 
  • 1 spsk. salt

Koldhævede eftermiddagsboller

Sådan gør du (45 minutter):

Forberedelse: 
1. Rør gæren ud i det kolde vand. Tilsæt olie, kerner, rosiner og salt.
 
2. Kom melet i og dejen jævn. Den skal være meget våd og klistret.

3. Kom film over skålen og stil den i køleskabet. 

Når du vil bage: 
4. Når du har lyst til boller, tager du dejen u, sætter dejklatter på en bageplade med to skeer og drypper lidt olie over hver klat. 

Bagetid:
18-20 min. på midterste rille i en 220°C forvarmet ovn (varmluft 200°C).

Dejen kan stå op til 3 dage i køleskabet.