Madpakkens favoritter

Ingredienser

Ca. 14 stk.

  • 225 g Amo Hvedemel eller Vinjett Hvedemel
  • 35 g gær
  • 1 tsk. salt
  • 1 tsk. bagepulver
  • 75 g blødt smør eller margarine
  • ca. 1 1/2 dl danskvand eller vand

Madpakkens favoritter

Sådan gør du (50 minutter):

1. Opløs gæren i danskvand eller vand, tilsæt salt, bagepulver, hvedemel og det bløde smør.

2. Ælt det sammen til en glat og smidig dej - som ikke må være for fast. 

3. Dejen formes som man ønsker og lægges på bageplade med bagepapir. 

4. Lad brødene hæve i 30 min. 

Pensling:
Æg eller fløde.


Bagetid:
Ca. 10 min. midt i en 220C forvarmet ovn (varmluft 200C).