Suppehorn

Ingredienser

Ca. 20 stk.

  • 250 g Amo Hvedemel
  • 75 g smør eller margarine
  • 1¼ dl mælk
  • 25 g gær

Pynt

  • 1 sammenpisket æg

Suppehorn

Sådan gør du (35 minutter):

1. Lun mælken og opløs gæren deri. Gæren må dog ikke varmes med. 

2. Ælt alle ingredienserne sammen til en ensartet dej. 

3. Form dejen til en lang pølse, som derefter deles i 20 lige store stykker. Dejstykkerne formes i gulerodsfacon, som rulles eller trykkes flade. 

4. Rul dejstykkerne til horn fra den brede mod den smalle ende. Sørg for at den spidse del af dejen slutter i bunden, så hornet ikke »springer op«.

5. Sæt hornene på en smurt plade. Lad dem efterhæve tildækket og lunt til dobbelt størrelse. 

6. Stryg med æggestrygelse. 

Bagetid: 
Ca. 10 min. i en forvarmet ovn ved 220° C (varmluft 200° C) på ovnens midterste rille.