Ingredienser

  • 140 g sukker
  • 110 g Amo Hvedemel
  • 2 æg
  • 65 g smør (smeltet)
  • ½ dl mælk
  • 12 g kakao
  • 1 g salt

Frosting - Chokolade med hindbær:

  • 50 g Philadelphia ost Marabou
  • 30 g smør (stuetempereret)
  • Ca 3 dl florsukker
  • 1 spsk. hindbærsyltetøj

Mini cupcakes med chokolade- og hindbærfrosting

Opskrift på chokoladecupcakes med chokolade- og hindbærfrosting, her i miniature.

Sådan gør du (30 min):

  1. Pisk æg og sukker hvidt.
  2. Bland smeltet smør og mælk i dejen.
  3. Vend forsigtigt de resterende ingdredienser i dejen.
  4. Varm ovnen op til 175°C.
  5. Sæt minimuffinsforme på pladen. Kom dej i hver enkelt form, ca. fyldt dem ca. 2/3 op. Bag dem i ca. 10-12 min.
  6. Frosting: Pisk Philadelphia ost, smør og florsukker luftigt. Rør forsigtigt hindbærsyltetøjet i, uden at blande det alt for meget. Sprøjt eller bred frostingen ud på cucpakesene.