Ingredienser

12 stykker

Chokladekage:

  • 300 g Amo Hvedemel
  • 300 g smør eller margarine
  • 300 g sukker
  • 100 g kakao
  • 5 æg
  • 1 dl mælk
  • 2 tsk. bagepulver

Glasur:

  • 1,5 pasteuriseret æggehvide
  • 1 tsk. vand
  • 300 g flormeliss 

 

Edderkoppekage

En rigtig fin kage med spindelvævsglasur toppet med en marcipanedderkop!

Sådan gør du (1 time):

1. Chokladekage: Rør fedtstof og sukker let og luftigt.

2. Tilsæt æggene ét ad gangen og rør massen godt sammen mellem hvert æg.

3. Bland mel, kakao, og bagepulver sammen og rør det hele i dejen sammen med mælken.

4. Kom dejen i en bageform. Bagetid ca. 45 min. i en 180° forvarmet ovn (varmluft 170°). La den køle af i formen.

5. Glasur: Tag lidt af glasuren fra til spindelvæv og farv de 2 portioner med hver sin konditorfarve eller frugtfarve. Fordel glasuren på kagen.

6. Lav en sprøjtepose af bagepapir, kom den sidste glasur i og sprøjt et edderkoppespind på toppen. Edderkoppen kan du lave af marcipan.