Ingredienser

1 stk.

  • 250 g Amo Hvedemel
  • 2 æg
  • 150 g sukker
  • 1 spsk. vaniljesukker
  • 1/2 dl mælk 
  • 1 tsk. bagepulver
  • 100 g smeltet smør
  • 6-7 rabarber
  • 75 g sukker

Rabarberkage

Nem rabarberkage i bradepande.

Sådan gør du (60 minutter):

1. Pisk æg, sukker og vaniljesukker skummende, tilsæt mælk og pisk et kort øjeblik. 

2. Sigt hvedemel og bagepulver i dejen. Rør det sammen og rør det smeltede smør forsigtigt i. 


3. Kom dejen i en lille smurt bradepande. Rens rabarberne og skær stilkene i samme længde som bradepanden. Vend rabarberstilkene i sukker og læg dem oven på kagen. Drys det resterende sukker hen over. 


Bagetid: 
Ca. 40 min. midt i en 180° C forvarmet ovn (varmluft 160° C). 


Lad kagen køle af inden serveringen og server den med flødeskum eller vaniljeis.