Ingredienser

  • 250 g Amo Hvedemel 
  • 200 g mørk chokolade
  • 50 g blød nougat
  • 200 g smør
  • 250 g muscavado sukker eller brun farin
  • 4 æg
  • ½ dl Baileys
  • 1 tsk. kanel
  • 2 tsk. vaniljesukker
  • 2 tsk. bagepulver

Pynt:

  • 100 g hakket nøddeblanding fx. nødder, valnødder og mandler
  • 75 g hakket mørk chokolade

Brownies med Baileys

Tip! Prøv at komme 50 g grofthakkede nødder i dejen.

Sådan gør du (1 time):

1. Smelt chokolade, nougat og smør i en tykbundet gryde. Lad det køle lidt af og tilsæt Baileys.

2. Pisk æg og sukker luftigt og vend det i chokolademassen.

3. Sigt mel, krydderier og bagepulver i dejen og vend det forsigtigt sammen. Kom dejen i en smurt bradepande (22 x 30 cm).

4. Drys med hakkede nødder og chokolade inden kagen bages.

Bagetid: Ca 45-50 min. midt i en 175°C forvarmet ovn (varmluft 155°C).

Lad kagen køle af og skær den ud i små firkanter.