Ingredienser
4 x 30 stk.
Fyld
Lav 4 forskellige slags småkager med den samme dej. Varier med fyld af kakao, mandler og chokolade.
1. Ælt mel og de øvrige ingredienser sammen til en ensartet dej. Fedtstoffet skal ikke blødgøres.
2. Dejen rulles ud til en tyk pølse, og deles i 4 store lige store dele.
3. Rul den ene del ud til en ca. 3 cm tyk pølse, og stil den til afkøling på et koldt sted (gerne i køleskab). Pølsen skæres derefter i skriver og anbringes på en bageplade med bagepapir.
4. I dej nr. 2 æltes 25 g hakkede mandler, og dejen rulles ud i pølsefacon og trykkes trekantet. Efter afkøling skæres dejen i skiver, og anbringes på en bageplade med bagepapir.
5. I den tredje del af dejen æltes 25 g hakket chokolade forsigtigt i, og dejen rulles ud i pølsefacon og trykkes oval, skæres i skiver efter afkøling og anbringes på en bageplade med bagepapir.
6. Den fjerde del af dejen deles i to lige store dele, og i den ene del indarbejdes 25 g kakao. De to dejstykker rulles ud i to lige store firkanter, stryges på oversiden med æggestrygelse, lægges oven på hinanden, rulles samen som en roulade og skæres efter afkøling ud i skiver og sættes på en bageplade med bagepapir.
Bagetid:
Ca. 6 min. i en forvarmet ovn ved 220° C (varmluft 200° C) på ovnens midterste rille.
7. Når kagerne er bagt sættes de til afkøling på en bagerist.