Ingredienser

Ca. 45 stk.

  • 250 g Amo Hvedemel
  • 25 g marcipan
  • 80 g flormelis
  • 250 g smør eller margarine

Pynt

  • Mandler eller cocktailbær

 

Strassburger

Tip! Kagerne skal være lysebrune i kanten.

Sådan gør du (25 minutter):

1. Blødgør fedtstoffet, uden at smelte det. 

2. Marcipanen arbejdes glat og lind med lidt af fedtstoffet. 

3. Flormelis og resten af fedtstoffet tilsættes, og røres godt sammen. 

4. Melet tilsættes, og røres i massen. Rør ikke i dejen for længe, så bliver dejen sej og ikke så let at sprøjte ud. 

5. Med en sprøjtepose med en stjernetyl sprøjtes masen ud på en bageplade med bagepapir i små rosetter. 

6. Pyntes med halve mandler eller halve cocktailbær.

Bagetid: 
6-8 min., til de er lysebrune, ved 200° C (varmluft 180° C).