Koldhævede Brunchboller

Koldhævede Brunchboller

Amo Koldhævede Brunchboller er velsmagende boller med frø og kerner, som er nemme at bage.

Du kan også bage et brød af blandingen, eller prøv at bage bollerne i muffinforme. Det er festligt at servere til f.eks. suppe.

Bag i brødform
Hæld det halve af dejen i en smurt brødform, og bag et brød og ca. 8 boller. Brødet skal bage ca. 30 min. ved 200°C (varmluft 180°C).

Muffinboller
Kom dejen i muffinforme smurt med olie, og bag dem ca. 15-20 min.

Indholdsdeklaration

Hvedemel, solsikkekerner, hørfrø, hirse, boghvede, sukker, rapsolie, salt tilsat jod, druesukker, vegetabilsk emulgator (E 472e), melbehandlingsmiddel (ascorbinsyre, amylase). Kan indeholde æg, mælk, soja, lupin.

Vægt

1 kg

Næringsværdi (pr. 100 gram)

Energi kJ1550
Energi kcal 370
Fedt g7,2
heraf mættede fedtsyrer g0,7
Kostfibre g4
Kulhydrater g64
heraf sukkerarterg5,5
Saltg1,5
Protein g10