Ciabatta

Ciabatta

Amo Ciabatta er et lyst brød med durummel. Tilsæt blot gær og vand til brødblandingen. Bag det som et brød, eller prøv at bage det som som suppebrød.

Suppebrød, 12 stk.
Ælt dejen som beskrevet. Del den i 12 stykker, som formes til små brød. Drys med groft salt, og læg dem på en bageplade med bagepapir. Lad dem hæve, tildækket og lunt, ca. 45 min. Bagetid ca. 20 min. ved 225° C (varmluft 200° C).

Indholdsdeklaration

Hvedemel, durummel, salt tilsat jod, hvedegluten, ristet majsmel, hvedekim, inaktiv gær, maltet hvedemel, melbehandlingsmiddel ascorbinsyre, enzym hemicellulase og alphaamylase. Kan indeholde mælk og æg.

Vægt

1 kg

Næringsværdi

Energi kJ1420
Energi kcal 340
Fedt g1,5
heraf mættede fedtsyrer g0,2
Kostfibre g3
Kulhydrater g66
heraf sukkerarterg0,4
Natrium g0,580
Protein g13