Fuldkornsrugbrød med rugflager
Nøglehullet

Nøglehullet

Dette produkt er mærket med Nøglehullet, som gør det nemmere at finde de sunde fødevarer. Produkter med Nøglehullet indeholder flere kostfibre og mindre fedt, sukker og salt.

Fuldkornsrugbrød med rugflager

Et fyldigt og rustikt brød, som er perfekt til frokost. Tilsæt kun gær og vand.

Kraften i et ordentligt rugbrød mærkes allerede i den tunge, lidt klæbrige dej. Rug er fyldt med smag, fuldkornet giver brødet perfekt fylde og rugflagerne gør det ekstra godt og saftigt.

BAGERENS TIPS:

  • Udskift halvdelen af væden i dejen med mørkt øl – så får brødet en maltagtig og sød karakter. 
  • Læg et friskt spejlæg med en cremet blomme på en bund af solsikkespirer og slut af med sprøde baconterninger. En klassisk brunchsandwich med et moderne twist. 

Indholdsdeklaration

Groft rugmel*, rugflager* (23%), halvsigtet rugmel, hvedemel, tørret surdej af rug (6%), salt tilsat jod, hvedestivelse, tørret maltekstrakt fra byg, maltmel af byg. *Indeholder 85% rug og 60% fuldkorn. Det færdigbagte brød indeholder 50% rug og 35% fuldkorn. Fødevarestyrelsen anbefaler mindst 75 gram fuldkorn om dagen som en del af en varieret kost. Produktet indeholder 35 gram fuldkorn pr. 100 gram bagt rugbrød, når det er bagt ifølge bageanvisningen.

Vægt

1 kg

Næringsværdi (pr. 100 gram)

Næringsindhold pr. 100 gram færdigbagt brød.
Energi kJ1350
Energi kcal 320
Fedt g1,9
heraf mættede fedtsyrer g0
Kostfibre g13
Kulhydrater g60
heraf sukkerarterg2,4
Salt g1,8
Protein g8,6