Glutenfrit Groft Flerkornsbrød

Glutenfrit Groft Flerkornsbrød

Saftigt brød med solsikkekerner, hørfrø og sesamfrø.

Tip! Frugt- og nøddeboller

Tilbered blandingen i henhold til grundopskriften på emballagen og tilsæt ½ dl tørrede tranebær, ½ dl tørrede abrikoser klippet i mindre stykker og ½ dl hakkede hasselnødder. Sæt ved hjælp af to spiseskeer ca. 10 boller på en bageplade med bagepapir. Lad bollerne hæve tildækket i ca. 60 min. Forvarm ovnen til 240 grader. Bag bollerne midt i ovnen i ca. 10-15 min. Lad bollerne afkøle på en rist.

Indholdsdeklaration

Majsstivelse, mørkt teff mel, rismel, tapiokastivelse, solsikkefrø (3%), hørfrø (2%), sesamfrø (2%), lupinprotein, vallepulver (mælk), fortykningsmiddel (E415), druesukker, salt, hævemiddel (E450, natriumbicarbonat, E575), kartoffelstivelse, emulgator sojalecithin, farvestof (karamel), mælkeprotein.

Vægt

400 g

Næringsværdi (pr. 100 gram)

Næringsindhold pr. 100 gram færdigbagt brød.
Energi kJ1300
Energi kcal310
Fedt g6,2
- heraf mættede fedtsyrer g1,4
Kulhydrater g55
- heraf sukkerarter g2
Kostfibre g3,8
Protein g5,4
Salt g1,6