Vort grøntsagsbrød med gulerødder, hvide bønner, ristede rugkerner og solsikkefrø er til dig, som gerne vil nyde et godt og lidt grønnere brød. Da vi udviklede vort grøntsagsbrød var vi meget omhyggelige med både smag, konsistens og kvalitet. l vores opskrift valgte vi at have mel af 5% gule gulerødder og 10% hvide bønner, hvilket modsvarer 395 g friske gulerødder og 185 g friske bønner.
Det er netop rodfrugterne og bønnerne, som giver vort grøntsagsbrød det lille ekstra. Rodfrugterne og bønnerne gør brødet mere saftigt, fordi de binder mere væske end hvedemel. Desuden er brødet en kilde til protein og kostfibre. Så nu kan hele familien nyde et ekstra saftigt og godt brød og samtidig spise lidt grønnere!
TIPS:
Energi | kJ | 1500 |
Energi | kcal | 360 |
Fedt | g | 6 |
- heraf mættede fedtsyrer | g | 0,6 |
Kulhydrat | g | 58 |
- heraf sukkerarter | g | 4,2 |
Kostfibre | g | 8,3 |
Protein | g | 13 |
Salt | g | 1,6 |