Stenalderbrød

Stenalderbrød

Amo Stenalderbrød er et brød baseret på frø og nødder – med en fin struktur og god smag.

Stenaldermuffins med pålæg

Tilbered blandingen som beskrevet på emballagen, men hæld dejen over i 12 muffinforme. Forvarm ovnen til 160 grader. Stil formene midt i ovnen og bag i ca. 40 min. Tag muffins ud af formene og lad dem afkøle på en rist. Kom pålæg på efter smag.


Indholdsdeklaration

Hørfrø, solsikkekerner, sesamfrø, græskarkerner, hasselnødder, mandler. Brødblandningen indeholder 90% frø og 10% nødder. Kan indeholde spor af andre nødder og jordnødder.

Vægt

500 g

Næringsværdi (pr. 100 gram)

Næringsindhold pr. 100 gram færdigbagt brød.
Energi kJ2200
Energi kcal500
Fedt g44
- heraf mættede fedtsyrer g5
Kulhydrater g11
- heraf sukkerarter g0,6
Protein g20
Salt g0,9