Yoghurtbrød

Yoghurtbrød

Amo Yoghurtbrød er et franskbrød med ekstra smag, som er nemt at bage.

Grove frugtboller, 24 stk.
Følg opskriften, og tilsæt 200 g revet æble, 50 g havregryn, 100 g rosiner og ½ tsk. salt. Del dejen i 24 stykker, som formes til boller og sættes på en bageplade med bagepapir. Lad dem hæve, tildækket og lunt, ca. 45 min. Pensl med sammenpisket æg og drys med havregryn. Bagetid ca. 20 min.

Pølsehorn, 24 stk.
Følg opskriften til dejen har forhævet. Del dejen i 24 stykker, der rulles ud til 10 x 10 cm. Læg en halv pølse på hver, og evt. lidt ketchup, og rul dejen omkring. Lad brødene efterhæve ca. 45 min. Bagetid ca. 15 min. 

Osteboller
Følg opskriften, og tilsæt 100 g mild, revet ost og 50 g revet parmasanost. Del dejen i 24 stykker, som formes til boller og sættes på en bageplade med bagepapir. Lad bollerne efterhæve, tildækket og lunt, ca. 45 min. Pensl med sammenpisket æg, og drys med revet ost. Bagetid ca. 20 min.

Tips!
Drys brødene med blå birkes eller sesamfrø før det kommer i ovnen. Det ser flot ud og giver ekstra smag til brødet. 

Indholdsdeklaration

Hvedemel, tørret yoghurt 2,5%, palmeolie, salt tilsat jod, sukker, mælkeprotein, hvedemaltmel, melbehandlingsmiddel (ascorbinsyre). Kan indeholde æg, soja, lupin.

Vægt

1 kg

Næringsværdi (pr. 100 gram)

Næringsindhold pr. 100 gram færdigbagt brød.
Energi kJ1450
Energi kcal 340
Fedt g3,1
heraf mættede fedtsyrer g1,1
Kostfibre g3,3
Kulhydrater g65
heraf sukkerarterg2,5
Salt g1,2
Protein g12