Glutenfrit mel til brød, pizza og pandekager

Glutenfrit mel til brød, pizza og pandekager

Nøje udvalgte glutenfrie ingredienser.

Hos Amo har vi altid haft passion for bagning og gode råvarer. En passion, vi gerne vil have skal komme alle andre til gode. Også dig, der ikke spiser gluten.

Vi synes nemlig, at alle skal kunne nyde et godt brød, en nybagt chokoladekage eller sprøde pandekager. Derfor har vi udviklet et sortiment af grundigt testede glutenfrie mel og blandinger.

Fælles for dem er, at de er af højeste kvalitet og prøvebagt med omhu. For det skal være præcis lige så nemt og inspirerende at bage glutenfrit, som det er at bage klassisk. Så glæd dig til at udforske vores verden af glutenfri bageglæde.

MEL TlL BRØD, PlZZA OG PANDEKAGER
Vort glutenfrie mel til brød, pizza og pandekager er udviklet i vort prøvebageri. Melet består af en blanding af udvalgte glutenfrie ingredienser, bl.a. mel af hestebønner som giver dit bagværk farve og gør at dejen er nemmere at ælte.

Altsammen for at gøre din glutenfrie bagning så enkel og inspirerende som muligt. Dette mel egner sig bedst til godt brød, en tynd pizzabund eller sprøde pandekager.

Når du skal bage sødt, skal du vælge vort glutenfrie mel til søde bagværk, som er specielt udviklet til det.

Indholdsdeklaration

Majsstivelse, rismel, mel af hestebønner (Vicia Faba), kartoffelstivelse, psylliumfrømel, sukker, fortykningsmiddel (E 415, E 464), havreflber*, melbehandlingsmiddel (amylas). *Havrefiber indeholdende mindre end 0,002 g gluten per 100 g, hvilket gør at produktet kan mærkes med glutenfrit.

Vægt

600 g

Næringsværdi (pr. 100 gram)

Energi kJ1450
Energi kcal340
Fedt g0,5
- heraf mættede fedtsyrer g0,1
Kulhydrater g78
- heraf sukkerarter g2,3
Kostfibre g4,1
Protein g4,8
Salt g<0,05