Chokoladekage

Med Amo Chokoladekage er det let at bage en lækker chokoladekage med chokoladedråber.. Der er nok til en lille bradepande (ca 25x30 cm) i denne bageblanding. Alt hvad du skal gøre, er at tilsætte vand og olie.

Du skal bruge:

  • 2 dl vand, 1 dl olie eller smeltet margarine.
  • Tilberedningstid: ca. 40 min heraf ca. 5 min til fremstilling og ca. 35 min bagetid.

Sådan gør du:
1. Forvarm ovnen til 180°C (varmluft 160°C). Smør en bradepande (25 x 30 cm).

2. Hæld æskens indhold i en skål. Tilsæt 2 dl vand og dl olie eller smeltet margarine. Rør dejen godt sammen med en ske i ca. 1 min.

3. Hæld dejen i bradepanden, og fordel den med en paletkniv.

4. Bag kagen midt i ovnen i ca. 30-40 min.

5. Lad kagen afkøle på en rist.

Tips!

Hak 200 gram mørk chokolade og smelt det i en skål, kog 2 dl piskefløde op, og hæld den over den smeltede chokolade under omrøring, til det hele er blandet ensartet. Lad derefter trøflen størkne lidt ved stuetemperatur, før du smører den på kagen. Top med flagesalt.

Indholdsdeklaration

Sukker, hvedemel, palmeolie, kakao 4,5%, chokoladedråber 4% (sukker, kakaomasse, kakaosmør, emulgator (sojalecithin)), glukosesirup, fortykningsmiddel (sorbitol), helægspulver, hvedestivelse, skummetmælkspulver, mælkeprotein, hævemiddel (E450, natriumbicarbonat) aroma (smør, vanilje), salt, emulgator (rapslecithin), hvedemaltmel.

Kan indeholde spor af mandel.

Vægt

700 g

Næringsværdi (pr. 100 gram)

Energi kJ2000
Energi kcal 477
Fedt g31
heraf mættede fedtsyrer g11
Kulhydrater g43
heraf sukkerarterg24
Protein g5
Salt g0,21