Spis mere grønt med Amo

Nu flytter vi bønner og rodfrugter ind på melhylden!

For dig som elsker at bage og vil leve lidt grønnere, så har vi gode nyheder. Vi har lanceret 2 nye mel typer og en brødmix, som indeholder rodfrugter og hvide bønner. En enkel måde at gøre både bagning og madlavningen grønnere.

Vi er meget stolte over at have frembragt et lidt grønnere mel. Melet har samme gode smag som almindeligt hvedemel, men med fibre og protein fra bønner og rodfrugter sniger du lidt ekstra grønt ind i familiens kost.

Eftersom både rodfrugter og hvide bønner binder vand gør det melet saftigere og er perfekt at bruge både til grøntsagsbrød som til søde bagværk. Du kan bytte dit sædvanlige hvedemel ud med en af vore nye meltyper- tilsæt kun mere væske og ælt lidt længere, og så får du de saftigste boller, du kan tænke dig.

 

Melet kommer i tre forskellige varianter:

Mel af hvede & hvide bønner er til dig, som gerne vil nyde gode og lidt grønnere madretter og bagværk. Da vi udviklede melblandingen på vores mølle var vi meget omhyggelige med både smag, konsistens og kvalitet. 15% af hvedemelet har vi byttet ud med det fineste mel af hvide bønner, hvilket modsvarer hele 285 g friske hvide bønner.

 

Mel af hvede & rodfrugter er til dig, som gerne vil nyde gode og lidt grønnere madretter og bagværk. 10% af hvedemelet har vi byttet ud med det fineste mel af gule gulerødder og pastinak, hvilket modsvarer hele 704 g friske rodfrugter.

Vi er stolte af vort mel at hvede & rodfrugter, som giver dig bagværk og madretter, som smager ligeså godt som var de bagt med almindeligt hvedemel.

 

Grøntsagsbrød med gulerødder, hvide bønner, ristede rugkerner og solsikkefrø er til dig, som gerne vil nyde et godt og lidt grønnere brød. l vores opskrift valgte vi at have mel af 5% gule gulerødder og 10% hvide bønner, hvilket modsvarer 395 g friske gulerødder og 185 g friske bønner.

Det er netop rodfrugterne og bønnerne, som giver vort grøntsagsbrød det lille ekstra. Rodfrugterne og bønnerne gør brødet mere saftigt, fordi de binder mere væske end hvedemel.