Vind en lækker SMEG køkkenmaskine til en værdi af 4.995 DKK.

Med koden smegxamo20 får du også 20% på udvalgte SMEG produkter på https://www.smeg.com/dk/ Tilbuddet gælder til den 15.01.2022.

Deltag i konkurrencen om at vinde en køkkenmaskine ved at følge disse trin:

  1. Bag din AMO favorit opskrift (Se på amo.dk/opskrifter for inspiration)
  2. Tag et billede af resultatet sammen med en 2 kg. AMO mel. Del billedet på instagram @amodanmark eller Amo Facebook under konkurrence opslaget (eller begge😊) og inkluder hashtaget #Amomagi i billedteksten. OBS! Husk at din profil skal være offentlig, for at vi kan se dit konkurrence-bidrag.
  3. 3. Konkurrencen løber til og med den 15.01.2022 hvorefter vi trækker 2 vindere. Vi kontakter dig direkte via @amodanmark på Instagram og dit post på Facebook for dem, der deltager derigennem.

 

Lantmännen Cerealia opbevarer dine oplysninger og dit bidrag til konkurrencen udelukkende med det formål at kunne offentliggøre navn og konkurrencebidrag på vinderne. Vi forbeholder os ret til at bruge konkurrence-bidragene i annoncer og anden reklame. Læs mere om hvordan vi behandler dine personlige oplysninger og om dine rettigheder i privatlivspolitik på https://www.amo.dk/lantmannens-databeskyttelsespolitik/

 

Konkurrencevilkår

For at deltage i konkurrencen skal du være bosat i Danmark. Du skal være over 18 år gammel. Juryen består af marketingmedarbejdere i Amo's marketingafdeling. Der kan ikke klages over juryens afgørelse. Konkurrencen løber fra 08.11.2021. til og med 15.01.2022. De 2 vindere kontaktes personligt senest den 30. januar 2022. Vinderne skal melde tilbage indenfor 48 timer. Sker det ikke, vil der blive udtrukket en ny vinder. Vi udleverer ikke personoplysninger til tredjepart eller gemmer personlige oplysninger efter konkurrencens afslutning. En eventuel gevinst-afgift betales af vinderen.