Ingredienser

1 kage

Brownies Bund

  • 250 g Smør
  • 250 g Æg (5 stk)
  • 250 g Sukker
  • 300 g AMO hvedemel
  • 250 g AMO Mandelmel
  • 70 g Coco pulver
  • 25 g Mørk chokolade (smeltet)
  • 150 g Vand

Hindbær chokoladecreme

  • 4 blade husblas
  • 1 L piskefløde
  • 200 g hvid chokolade (hakket)
  • 50 g Friske hindbær
  • 2 tsk. vaniljepulver
  • + lidt rød frugtfarve

AMO Valentines Kage

Vil du være min valentine? Lav en lækker kage der imponerer din udkårne.

Sådan gør du (1 time, 20 min.):

1. Marcipan og sukker køres sammen til en klumpfri masse.

2. Tilsæt smør, æg, AMO hvedemel, AMO Mandelmel Kakaopulver og vand.

3. Mix massen ved middelhøj hastighed i ca. 5 min.

4. Den smeltede chokolade tilsættes i massen og røres yderligere i ca. 2 min.

5. Dejen deles i 2 smurt fade en på 18x18 cm og en rund form med en diameter på 18 cm med bagepapir. Du kan også sagtens bruge en hjerteform, hvis du har en. Fordel dejen ligeligt i de to forme. 
Bagetid: Ca. 45-50 min. midt i en 175°C forvarmet ovn (varmluft 155°C).

6. Skær forsigtigt den runde kage over på midten.

7. Til sidst tager du de to halve cirkler og sætter dem ved siden af den kvadratiske kagen som vist på billedet nedenfor.

Sådan laver du hjerteformen:

Hindbær chokoladecreme: 

1. Start med at lægge husblas i blød i koldt vand.

2. Varm fløden op til lige under kogepunktet og hæld den over den hvide chokolade. Lad det stå i 1 minuts tid, inden at det røres til en homogen chokoladecreme.

3. Vrid husblassen for vand og smelt den i den varme creme.

4. Tilsæt Friske hindbær og sammen med vaniljepulver.

5. Dæk skålen med husholdningsfilm så det rører ved overfladen af cremen. Sæt skålen i køleskabet til den er helt kold. Gerne over natten.

6. Hindbærcremen piskes luftig og stiv på røremaskine eller med elpisker.

7. Hæld cremen i en sprøjtepose med stor rund/glat tyl og sprøjt et lag med toppe rundt om kagehjertet (se billede) pynt derefter med friske bær i midten.