Ingredienser

14 pizzaboller

  • 225 g Amo Hvedemel
  • 35 g gær
  • 1 tsk. salt
  • 1 tsk. bagepulver
  • 75 g blødt smør eller margarine
  • Ca. 1 ½ dl danskvand 
  • 2-3 tomater 
  • Oregano 
  • Timian 
  • 2 stk. Mozzarella 


Pizzaboller

Tip! Lav en stor portion og frys bollerne ned. Så er det nemt at komme i madpakken om morgenen.

Sådan gør du (50 min.):

1. Opløs gæren i danskvand, og tilsæt salt, bagepulver, hvedemel og det bløde smør.

2. Ælt det sammen til en glat og smidig dej – som ikke må være for fast.

3. Form 14 boller og tryk dem flade på en bageplade med bagepapir. 
Læg en tomatskive på hver bolle og drys med oregano, timian og mozzarella. 

4. Lad brødene hæve i 30 min. 

5. Form 14 boller og tryk dem flade. 

6. Læg en tomatskive på hver bolle og drys med oregano, timian og mozzarella. 

Bagetid: Ca. 10 min. midt i en 225° C forvarmet ovn (varmluft 210° C).