Ingredienser

Ca. 25 stk.

  • 200 g Amo Hvedemel
  • ¼ dl olie 
  • Ca. 2 dl vand
  • 50 g havregryn
  • 50 g græskarkerner
  • 50 g hørfrø
  • 50 g solsikkefrø
  • 50 g sesamfrø
  • 1 tsk. bagepulver
  • 1½ tsk. salt 

Pynt: 

  • Birkes, sesamfrø, solsikkefrø eller hørfrø

 

Sprøde knækbrød

Knækbrød med havregryn, græskarkerner og hør-, sesam- og solsikkefrø.

Sådan gør du (40 minutter):

1. Bland alle ingredienser og ælt dem sammen til en fast dej.

2. Del dejen i to lige store dele og rul ud så tyndt som muligt på et stykke bagepapir. 

3. Skær dejen ud i firkanter med en skarp kniv. 

4. Læg bagepapiret direkte over på bagepladen. 

Pensling:
Vand og drys med pynt. 

Bagetid:
Ca. 25 min. midt i en 200ºC forvarmet ovn (varmluft 180ºC) eller til de er gyldne.