Ingredienser

ca. 20 stk. brownies

Smørostecreme

  • 200 g. smøreost naturel
  • 2 dl. piskefløde
  • 1 dl. flormelis

Glutenfrie brownies med topping af smøreost

Sådan gør du ():

1. Smelt smøret i en gryde og tilsæt chokoladen og lad den smelte heri.

2. Flyt gryden fra varmen og rør sukker, farin og sirup i

3. Vend mel, kakao og salt i og rør til sidst æggene i. Rør til en jævn dej. Beklæd en bradepande (ca. 40 x 30 cm) med bagepapir og fordel dejen heri.

4. Bag kagen ved 200 °C varmluft i ca. 15 minutter. Lad kagen køle helt af inden den pyntes og skæres ud med en skarp kniv.

 

Smøreostecreme

5. Bland alle ingredienser i en skål og pisk til en smørbar konsistens.

6. Bred cremen ud over den afkølede kage og pynt evt. med friske hindbær.