Ingredienser

ca. 25 stk. cookies

  • 1 dl. sukker
  • 150 g. smør
  • 1 dl. sukker
  • 1 dl. brun farin
  • 1 æg
  • 1 knivspids salt
  • 1 tsk. bagepulver
  • 4 dl. AMO glutenfrit mel til søde bagværk
  • 75 g. hakket chokolade eller chokoladespåner
  • 1 dl. ristede hasselnødder
  • 1 spsk. flagesalt til topping

Glutenfrie Chocolate Chip Cookies med karamel og hasselnødder

Sådan gør du ():

1. Smelt den første dl. sukker i en lille gryde og lad den koge til den får en fin karamelfarve. Hæld sukkermassen ud på bagepapir i et tyndt lag og lad den afkøle. Bræk den siden i mindre stykker.

2. Rør blødt smør med mørk farin samt den næste dl. sukker i en røremaskine med piskeris eller håndmixer til en helt jævn masse.

3. Tilsæt derefter æg, salt, bagepulver og mel og rør til en jævn dej.

4. Tilsæt den knuste karamel, chokoladen og hasselnødderne.

5. Form dejen til 25 kugler, som lægges på plade. Tryk dem en anelse og drys med flagesalt.

6. Bag dem på 180°C varmluft i 12-15 min til de har opnået en fin farve.