Ingredienser
5 cookies
Cookies
Smørcreme med hvid chokolade
Hvad er bedre end en Chocolate Chip Cookie? Ja det er smørcreme med smag af hvid chokolade som fyld mellem to cookies! Brug vores Dark Chocolate Chip Cookies mix, og cookies er klar på 20 minutter.
1. Brug en dejskraber til at blande 300 g kageblanding grundigt sammen med 75 g smeltet smør og 1 spsk vand.
2. Brug derefter hænderne til at ælte dejen til den er helt jævn og form ca. 10 runde kugler.
3. Placer 5 kugler på hver bageplade med bagepapir. Læg gerne kuglerne, så der er synlige chokoladestykker på oversiden. Det gør kagerne ekstra fine at se på, når de er bagte. Bag dem midt i ovnen ved 175°C. (over- og undervarme) i ca. 10-12 min afhængig af ovnen.
4. Lad kagerne køle helt af på bagepladen, da de er meget bløde, når de kommer ud af ovnen. Opbevar dem gerne i køleskab, da det gør at cookies får lidt ekstra bid.
5. Bland 100 gram tempereret smør med 1 dl flormelis indtil det er hvidt og luftigt. Smelt 50 gram hvid chokolade og tilføj det til massen så det bliver en blød smørcreme.
6. Spred smørcremen ovenpå cookies og placer en cookie ovenpå.