Ingredienser

1 kage

Topping

  • 1 dl. fløde
  • 1 dl. sukker
  • 1 dl. lys sirup
  • 100 g. smør
  • Skal af en usprøjtet appelsin (Økologisk)
  • 3 dl. kokosmel

Glutenfri chokoladekage med kokos-/appelsin Tosca

Sådan gør du ():

1. Bland sukker, mel, bagepulver og kakao i en stor skål

2. Smelt smøret til det bruner. Afkøl.

3. Tilsæt under kraftig omrøring skiftevis smør, æg og mælk til de tørre ingredienser indtil du har en helt jævn dej.

4. Beklæd en springform med bagepapir (ca. 30 cm i diameter) og bag kagen ved 180°C varmluft i 25 minutter.

5. Mens kagen bager tilberedes topping. Kog fløden med sukker, sirup, smør og appelsinsaft i en gryde i 10 minutter. Tilsæt derefter kokosmelet.

6. Fordel fyldet på kagen og bag i yderligere 15 minutter til overfladen har fået en fin gylden farve. Lad kagen køle af og server den med letpisket flødeskum.