Ingredienser
1 kage
Fyld
Pynt
Lagkage lagt sammen med abrikosmarmelade pyntet med glasur og mandler.
1. Rør blødgjort fedtstof og sukker godt sammen til en ensartet konsistens.
2. Tilsæt æggene et ad gangen under stadig omrøring, hvorefter Amo Hvedemel tilsættes.
3. Smør den færdige masse ud i 2 smurte lagkageforme (ca. 20 cm i diameter).
Bagetid:
Ca. 12 min i en forvarmet ovn ved 220° C (varmluft 200° C) på ovnens midterste rille.
4. Kagen tages ud af formen straks efter bagningen og vendes på et stykke papir, hvorpå der er drysset sukker.
5. Smut mandlerne. Lad dem blive så længe i vandet, at de bliver så bløde, at de kan snittes i smukke flager.
6. Når bundene er kolde, lægges abrikosmarmelade i mellem. Kagen dekoreres med chokoladeglasur og mandler.