Ingredienser
16 stk.
Fyld
Horn fyldt med sveskemos og pyntet med perlesukker.
1. Ælt alle ingredienserne godt sammen til en ensartet dej.
2. Del dejen i 2 lige store dele, der formes til kugler, der hviler i 5 min.
3. Rul hver kugle ud til cirkelform (ca. 30 cm i diameter), og skær med en kniv eller klejnespore ud til 8 trekanter. Dette gøres ved at dele cirklen lige over – først i 2, derefter i 4 og til sidst i 8 dele.
4. På den brede ende af hver trekant anbringes en tsk. sveskemos, hvorefter dejstykket rulles op til et horn fra den brede mod den smalle ende.
5. Sæt hornene på en bageplade med bagepapir. Pynt hornene med det sammenpiskede æg, og drys med perlesukker.
Bagetid:
Ca. 20 min. i en forvarmet ovn ved 200° C (varmluft 180° C) på ovnens midterste rille.