Ingredienser

ca. 25 stk.

Mandelskaller

Glögg-syltetøj

  • 250 g frosne hindbær
  • 250 g frosne blåbær
  • 3 dl. sukker til syltning
  • 1 ½ dl. glögg
  • Serveres med flødeskum

Glutenfrie mandelskaller med hjemmelavet glögg-syltetøj

Nyd Julens bedste glutenfrie bagværk. Mandelskaller med hjemmelavet syltetøj på blåbær og hindbær og smagt til med glögg.

Sådan gør du ():

1, Rør smør, sukker, mandelmel og hvedemel sammen. Tilsæt ægget og rør dejen hurtigt sammen til en smidig ensartet dej. Pak dejen ind i plastik og sæt den i køleskabet i ca. 1 time.

2. Tænd oven på 200°C. Pensl de små bageforme med smeltet smør. Tryk dejen ud i formene.

3. Bag kagerne gyldne i ca. 12 minutter. Lad dem afkøle og hæld dem ud af formene.

4. Bland alle ingredienserne til syltetøjet i en lille gryde og varm det op til kogepunktet. Lad det koge under omrøring i ca. 15 minutter.

5. Hæld frugten i en ren skål

6. Server mandelskallerne med letpisket fløde og glögg-syltetøj.