Ingredienser

8-10 stk. scones

  • 5 dl. AMO Glutenfri mel til sødt bagværk
  • 2 tsk. salt
  • 1 tsk. bagepulver
  • 1 spsk. loppefrøskaller (Husk)
  • 2 tsk. farin
  • 100 g. blødt smør
  • 1 dl. yoghurt naturel
  • 3 dl. mælk
  • 100 g. mørk chokolade
  • 1 dl. ristede hasselnødder

Glutenfrie scones med chokolade og hasselnødder

Sådan gør du ():

1. Bland mel, salt, bagepulver, loppefrøskaller og farin i en skål

2. Smuldr smøret i til du har en homogen masse.

3. Tilsæt yoghurt og mælk og rør til en jævn dej.

4. Ælt den hakkede chokolade og de ristede nødder i og form til 8-10 boller.

5. Bag bollerne gyldne ved 200°C i 15 minutter.