Ingredienser
Ca. 30 stk.
Step 1
Step 2
Step 3
Step 4
Chokoladefyld:
Step 1. Pisk æggehviden porøst og tilsæt sukker lidt ad gangen, indtil massen er blød og luftig.
Step 2. Bland sukker og vand i en kasserolle og kog op ved høj varme til 118 grader.
Step 1 og 2. Hæld sukkerlagen (vandet og sukkeret som er kogt op) i æggemassen under langsom piskning. Øg derefter hastigheden til middel, indtil dejen er pisket kold.
Step 3 og 4. Sigt mandelmel og flormelis for at undgå klumper. Bland mandelmel og flormelis med hindbærpasta (mængde efter tykkelse og smag) samt æggehvide.
5. Bland forsigtigt dejen med melblandingen till en homogen dej.
6. Sprøjt 60 kager på størrelse med en 5 krone ud på en bageplade med bagepapir og lad hvile i 60 min.
7. Bag makronerne ved 160 grader i ca. 9-13 min. (alt efter størrelsen og ovn).
8. Chokoladefyld: Pisk ingredienserne sammen i ca. 5 min til en luftig masse.
9. Tag kagerne af bagepladen, når de er kolde, og kom chokoladefyld på undersiden af halvdelen af kagerne. Læg låg på ved at trykke en kage let ned i cremen.