Ingredienser

Ca. 25 stk.

  • 20 g Amo Hvedemel
  • 50 g smuttede mandler
  • 200 g marcipan
  • 1 æggehvide
  • 50 g flormelis
  • 1 spsk. vand

Pynt:

  • 50 g halve mandler
  • 1 æggeblomme

Mandelkonfektstykker

Tip! 1 spsk. vand kan erstattes med 1 spsk. Rosenvand.

Sådan gør du ():

1. Mal mandlerne til mandelmel og ælt det i marcipanen sammen med æggehvide, hvedemel, flormelis og vand. Dejen er ret klistret.

2. Kom mel på fingrene og form små kugler.

3. Sæt dem på en bageplade med bagepapir.

4. Pynt hvert stykke med 3 halve mandler. Pensl med æggeblomme.

5. Bagetid: Ca. 10 min i en 175°C forvarmet ovn (varmluft 155°C) til de er gyldne.