Ingredienser

Ca. 30 stk

  • 200 g Amo Hvedemel
  • 125 g sukker
  • 100 g smør
  • 2 æg
  • 1,5 dl mælk
  • 200 g marcipan
  • 2 tsk. bagepulver

Pynt:

  • 100 blød nougat
  • 2 dl piskefløde

Marcipandrømme med nougat-topping

Tip! Kan også pyntes med frosting, glasur eller frugt.

Sådan gør du (40 min):

1. Pisk æg og sukker luftigt. Tilsæt det smeltede afkølede smør.

2. Bland mel, bagepulver og mælk i dejen lidt ad gangen.

3. Riv marcipanen groft og vend den i dejen.

4. Fordel dejen i ca. 30 miniforme. Bagetid ca. 15 min. midt i en 200°C forvarmet ovn (varmluft 180°C).

5. Pynt: Varm fløde og nougat op til nougaten er helt smeltet.

6. Lad massen køle HELT af i køleskab, gerne natten over.

7. Når den er helt kold piskes den op til en luftig creme, der kommes i en sprøjtepose og fordeles på kagerne.