Ingredienser

Ca. 35 stk.

  • 150 g mandler
  • 4 dl Amo Hvedemel
  • 2 ½ dl sukker
  • Skal af 2 appelsiner
  • 1 knivspids salt
  • ½ tsk. bagepulver
  • 2 æg
  • 75 g mørk chokolade 70%

Biscotti med appelsin og chokolade

Bag dejlige hjemmelavede biscottier og tilsæt smagen af frisk appelsin og mørk chokolade. Perfekt som en værtindegave i et fint glas med en lille julehilsen! Tip! Perfekt værtindegave! Læg kagerne i et fint glas og skriv et julerim på en etiket.

Sådan gør du (1 time, 10 minuter):

1. Sæt ovnen på 175°C. Skold og smut mandlerne ved at koge dem 1 min. Hæld vandet fra og skyl mandlerne i koldt vand. Derefter er det nemt at smutte dem. Rist mandlerne i ovnen i 5 min., indtil de har fået lidt farve. Hak mandlerne groft.

2. Bland de hakkede mandler med hvedemel, sukker, appelsinskal, salt og bagepulver i en skål. Arbejd æggene ind i dejen med hænderne. Hak chokoladen i små stykker og ælt dem ind i dejen.

3. Rul dejen (som skal være klistret) til 2 ruller på et rigeligt melet bord. Læg rullerne på en bageplade med bagepapir. Bag i ca. 35 min.

4. Læg rullerne direkte over på et skærebræt og skær i 1 cm tykke biscotti. Læg biscottierne tilbage på pladen. Sænk ovntemperaturen til 100°C og lad kagerne tørre i ca. 30 min. Afkøl biscottierne og opbevar dem i en kagedåse.