Ingredienser

30 stk.

  • 250 g Amo Hvedemel
  • 250 g sukker
  • 1 tsk bagepulver
  • 1-2 tsk tørret rosmarin 
  • 2 æg
  • 150 hele mandler 
  • 50 g grofthakket mørk chokolade

Pensling:  

  • 1 sammenpisket æg

Chokoladebiscotti

Tip! I stedet for mandler kan der anvendes valnødder, pistacienødder eller hasselnødder.

Sådan gør du (50 min.):

1. Bland mel, sukker, rosmarin og bagepulver. 

2. Tilsæt æggene og bland det hele godt sammen. Ælt til sidst mandler og chokolade i.

3. Form 2 lange stænger ca. 5 cm brede og 2 cm høje på en bageplade med bagepapir. Der skal være god afstand i mellem stængerne da de flyder ud.

Bagetid: Ca. 20 min. i en 180°C forvarmet varm ovn (varmluft 160°C).

4. Lad stængerne køle af og skær dem på skrå i tynde snitter, som lægges på en bageplade med bagepapir med skærefladen opad. Bag kagerne yderligere i 15-20 min. ved 150°C (varmluft 130°C).