Ingredienser

40 stk.

  • 125 g Amo Hvedemel
  • 125 g smøreller 
  • margarine
  • 65 g kokosmel
  • 65 g sukker
  • ¼ tsk. hjortetaksalt

Romglasur: 

  • 100 g florsukker  
  • 1 spsk. rom
  • Evt. 1 tsk. vand

Romsnitter

Sådan gør du (30 min.):

1. Sigt mel og hjortetaksalt sammen og smuldr fedtstoffet heri. Tilsæt de øvrige ingredienser, og ælt det sammen til en dej.

2. Del den i 3 og rul dem ud i 3 pølser på en bageplades længde. Tryk dem lidt med håndfladen

3. Bag stængerne og overtræk dem med romglasur, mens de endnu er varme. Skær dem ud i 1½ cm brede snitter.

Bagetid: 10-15 min. i en 200°C forvarmet ovn (varmluft 180°C). 

Kagerne skal være afkølet, før de lægges i lufttætte