Ingredienser

15 portioner

Bunde:

  • 3 æg
  • 3 dl sukker
  • 1 dl varmt vand
  • 3 dl Amo Hvedemel
  • 1½ tsk bagepulver
  • 1 dl kakao

Fyld:

  • Ca. 200 g hindbær (friske eller frosne)
  • 3 dl fløde
  • 500 g hvid marcipan

White Lady

Sådan gør du (1 time, 30 min.):

1. Forvarm ovnen til 200°C. Smør en rund bageform der måler ca. 20 cm i diameter.

2. Pisk æg og sukker luftigt. Tilsæt det varme vand. Bland mel og kakao og hæld det forsigtigt i blandingen.

3. Hæld dejen i bageformen og bag kagen nederst i ovnen i ca. 40 min. Lad kagen afkøle. 

4. Pisk fløden og mos hindbærene til en jævn masse. Bland ca. 2/3 af flødeskummet med de moste hindbær.

5. Del kagen i tre bunde. Smør en del af hindbærblandingen på den første bund, læg derefter en bund ovenpå og smør med endnu et lag, afslut med den tredje bund. Smør et tyndt lag af det resterende flødeskum rundt i kanten og på toppen af kagen.

6. Rul marcipanen ud så den fylder omkring 45 cm i diameter. Drys lidt flormelis på bordet eller kagerullen så det er lettere at rulle marcipanen ud. Dæk kagen med marcipanen og skær den overskydende marcipan langs kagens kant væk. Pynt gerne med marcipanroser eller mynteblade.