Ingredienser

Ca. 16 stk.

  • 200 g Amo Hvedemel
  • 1½ tsk. bagepulver
  • 1½ tsk. vaniljesukker
  • ¼ tsk. salt
  • 120 g smør
  • 250 g sukker
  • 2 æg
  • 1½ dl mælk
  • 50 g kakao

Chokolade cupcakes

TIP! Giv dejen et ekstra pift med hakkede nødder. Tilsæt 50 g hakkede hasselnødder, valnødder eller mandler. Du kan også røre lidt revet skal af 1 økologisk appelsin i dejen inden du bager.

Sådan gør du (45 min):

1. Pisk sukker, æg og smør hvidt og luftigt.

2. Bland mel, bagepulver og vaniljesukker.

3. Tilsæt melblandingen til smørblandingen skiftevis med mælken. Tilsæt kakaopulver og pisk dejen til en ensartet glat masse.

4. Fordel dejen i cupcakeformene. Formen skal fyldes op til lidt over midten.

Bagetid:

Ca. 25-30 min. midt en 175°C (varmluft 155°C).