Ingredienser

  • 140 g sukker
  • 110 g Amo Hvedemel
  • 2 æg
  • 65 g smør (smeltet)
  • ½ dl mælk
  • 12 g kakao
  • 1 g salt
Frosting: Chokolade og ristede mandler:
  • 30 g Friskost naturel (Philadelphia eller Buko)
  • 30 g smør (stuetempereret)
  • Ca 2 ½ dl florsukker
  • 70 g hele mandler
  • 2 spsk. kakao
Drys 
  • Ca. 50 g Kornkammeret Ristet Müsli med Chokolade til dekoration

Mini cupcakes med chokolade og ristede mandler

Opskrift på chokoladecupcakes med chokolade og ristede mandler, her i miniature.

Sådan gør du (40 min):

  1. Pisk æg og sukker hvidt.
  2. Bland smeltet smør og mælk i dejen.
  3. Vend forsigtigt de resterende ingdredienser i dejen.
  4. Varm ovnen op til 175°C.
  5. Sæt minimuffinforme i bageformen til minimuffins. Kom dej i hver enkelt form, fyld dem ca. 2/3 op. Bag dem i ca. 10-12 min.

Frosting:

  1. Hak de hele mandler groft og rist dem i ovnen på 200°C.
  2. Pisk friskost, smør, florsukker og kakao luftigt. Bland de grovhakkede og ristede mandler i.
  3. Formal Kornkammeret Ristet Müsli med Chokolade i en morter (eller hak det med en kniv).
  4. Bred (eller sprøjt) cremen ovenpå cupcakesene. Drys Kornkammeret Ristet Müsli med Chokolade ovenpå cremen.