Ingredienser

  • 140 g sukker
  • 110 g Amo Hvedemel
  • 2 æg
  • 65 g smør (smeltet)
  • ½ dl mælk
  • 12 g kakao
  • 1 g salt

Frosting:

  • 30 g hvid chokolade
  • 30 g Philadelphiaost
  • ⅕ tsk. stødt ingefær
  • 2 spsk. revet citronskal

Mini cupcakes med hvid chokolade topping

Opskrift på cupcakes med hvid chokolade topping med ingefær og citron, her i miniature.

Sådan gør du (35 min):

  1. Pisk æg og sukker hvidt.
  2. Bland smeltet smør og mælk i dejen.
  3. Vend forsigtigt de resterende ingdredienser i dejen.
  4. Varm ovnen op til 175°C.
  5. Sæt minimuffinforme i bageformen til minimuffins. Kom dej i hver enkelt form, fyld formene ca. 2/3 op. Bag dem i ca. 10-12 min.

Frosting:

  1. Smelt hvid chokolade i vandbad (eller i mikrobølgeovn – men vældigt forsigtigt). Chokoladen skal præcis kun lige smelte. Rør lidt i chokoladen når den begynder at smelte.
  2. Tilsæt stødt ingefær. Bland ost og citronskal i.
  3. Lad cremen tykne lidt inden den lægges på cupcakesene.