Ingredienser

16 pers

Lagkagebund

  • 150 g Amo Hvedemel
  • 150 g blødt smør eller margarine
  • 150 g sukker
  • 3 æg
  • 1 tsk. bagepulver

Fyld

  • Jordbær
  • Jordbærcreme af
  • Purerede jordbær (gerne fra frost)
  • Flormelis
  • Flødeskum


Pynt

  • Flødeskum 
  • Friske jordbær, eller andre røde bær

Flagkage

Pyntet med friske jordbær og flødeskum.

Sådan gør du (50 minutter):

1. Rør fedtstof og sukker let og luftigt. Rør æggene i ét ad gangen.

2. Bland mel og bagepulver sammen og vend det i massen.

3. Kom dejen i en firkantet bradepande ca. 40 x 40 cm.
 

Bagetid: 
Ca. 7-10 min. i en forvarmet ovn ved 220°C (varmluft 200°C).

4. Lad bunden afkøle og del den på midten, så du får 2 rektangulære bunde.
 

5. Rør ingredienserne til jordbærcremen sammen.
 

6. Læg lagkagen sammen med jordbærcreme.

7. Smør flødeskum på hele kagen, og lav et flagmønster med friske jordbær.