Ingredienser

16-20 pers.

  • 400 g Amo Hvedemel
  • 250 g smør eller margarine
  • 300 g sukker
  • 3 æggeblommer
  • 1 tsk. bagepulver
  • Ca. 2½ dl mælk

Topping:

  • 3 æggehvider
  • 250 g flormelis
  • 125 g kokosmel

Herregårdskage

Lys skærekage med topping af kokosmarengs.

Sådan gør du (45 minutter):

1. Blødgør smørret og rør det godt sammen med sukker til det er hvidt.

2. Rør æggeblommerne i en ad gangen. Sigt hvedemel og bagepulver i smørblandingen og rør det sammen med mælk.

3. Kom dejen i en smurt bradepande og bag kagen ca. 15 min. ved 200ºC midt i en forvarmet ovn (varmluft 180ºC).

4. Pisk æggehviderne stive og rør flormelis og kokosmel i. Smør toppingen ud på kagen og sæt den tilbage i ovnen. Bag kagen ca. 20 min. ved 150ºC (varmluft 135ºC)