Ingredienser

20 stk.

  • 500 g Amo Hvedemel
  • 100 g margarine
  • 50 g gær
  • 2 dl mælk
  • 50 g sukker
  • 1 æg  
  • 1 tsk. salt
  • 50 g rosiner
  • 50 g hakkede cocktailbær

Søde juleringe

Tip! Server de lune ringe med koldt smør.

Sådan gør du (1 time, 25 min.):

1. Opløs gæren i den lune mælk. Tilsæt de øvrige ingredienser undtagen rosiner og cocktailbær.

2. Ælt dejen godt.

3. Ælt nu rosiner og cocktailbær til dejen og lad den hvile, lunt og tildækket, i 30 min.

4. Del dejen i 20 stykker, der rulles ud i pølser og formes til ringe.

5. Lad dem efterhæve lunt og tildækket 20 min. og pensl med æggestrygelse. 

Bagetid: Ca. 10-12 min. i en 200°C forvarmet ovn (varmluft 180°C).