Ingredienser

ca. 18 stk. boller

Boller

Kanel- og mælkechokoladefyld

  • 150 g. blødt smør
  • 100 g. mælkechokolade
  • 1 dl. flormelis
  • 2 spsk. stødt kanel

Pynt

  • 100 g. smeltet mælkechokolade i striber eller et drys flormelis.

Glutenfrie kanelboller med chokoladefyld

Sådan gør du ():

1. Bland alle ingredienser i en røremaskine med dejkrogen monteret. Rør i cirka 10 minutter på middelhastighed indtil dejen er jævn og glat. Dejen skal være lind, men tilsæt evt. 1/2 dl mel, hvis du skønner det er nødvendigt.

2. Læg dejen i en skål, som dækkes med plastfilm og lad den hæve på køl i mindst 4 timer og gerne natten over.

3. Rul dejen ud på et melet bord og smør chokoladefyldet på

4. Rul dejen og skær rullen i cirka 18 stykker. Læg dem på snitfladen på bagepapir på en bageplade og lad dem hæve i rumtemperatur.

5. Pensl med sammenpisket æg og bag bollerne ved 190°C varmluft i ca. 12 minutter til de er fint gyldenbrune.

Kanel- og mælkechokoladefyld

6. Smelt chokoladen og lad den køle lidt af. Rør smør med flormelis og kanel og tilsæt chokoladen. Rør til en ensartet masse.