Ingredienser

Til 4 personer

Pandekagedej

  • 1 æg
  • 2 dl tykmælk
  • 1 spsk smeltet smør
  • 2,5 dl Amo Hvedemel
  • 1 tsk bagepulver
  • ½ tsk knust kardemomme
  • 1 knsp salt
  • 1 dl blåbær

Til servering

  • 2 dl piskefløde
  • 1 dl optøede eller friske blåbær
  • ½ dl ahornsirup eller flydende honning

 

  • Smør til stegning

 

 

 

Amerikanske blåbærspandekager med ahornsirup og flødeskum

Lækre pandekager med tydelig smag af blåbær. Serveres med fordel sammen med ahornsirup, honning eller blåbærsyltetøj og flødeskum!

Sådan gør du (40 minutter):

1. Bland æg, tykmælk og smeltet smør i en skål. Tilsæt hvedemel, bagepulver, kardemomme og salt og rør sammen til en dej. Vend blåbærerne i dejen.

2. Varm en stegepande med smør. Steg de små pandekager nogle minutter på hver side. 

3. Pisk fløden. Server pandekagerne med ahornsirup, flødeskum og blåbær.